Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΠΙΤΕΣ

Στις πίτες αυτό που πρέπει να δώσουμε βάσει είναι το φύλλο αν δεν μπορούμε να ανοίξουμε εμείς φύλλο τότε καλό είναι να προτιμούμε φύλλο κατεψυγμένο για πίτες και καλύτερα χωριάτικο μιας και είναι πιο χοντρό, εάν θέλουμε να είναι τραγανό το φύλλο μας ακόμα και μετά μια μέρα θα πρέπει να λαδώσουμε καλά τα φύλλα και πριν το τέλος καλό θα ήταν να τα καταβρέξουμε και να ξαναβάλουμε στον φούρνο, εννοείται ότι δεν θα βάλουμε την πίτα μας στο ψυγείο γιατί θα πανιάσει το φύλλο αλλά και έτσι να είναι μπορούμε να ζεστάνουμε την πίτα σε φούρνο και όχι μικροκύματα για να την ξανακάνουμε τραγανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: